Hotel Julsø / Sansekøkkenet

Julsøvej 14
8680 Ry
Tlf: 86 89 80 40
info@hotel-julso.dk

I de smukkeste omgivelser
for foden af Himmelbjerget ligger Hotel Julsø. Her kan man både nyde maden fra restaurantens gourmetkøkken og udsigten over søen.
Menuen er præget af køkkenchef Pasquale Ceravolos italienske baggrund. Frokostkortet og aftenmenuen tager udgangspunkt i middelhavskøkkenet, men retterne er udført i kokkens helt personlige stil.
Hotel Julsø åbner hvert år omkring påske og byder i løbet af sæsonen på en række specialarrangementer for eksempel ”Alt går i fisk” med en stor fiske- og skaldyrsbuffet.
Hver søndag i maj-sept. kan du nyde Søhøjlandets største kaffebord, hvor du finder mindst 10 slags hjemmebag, samt frisk frugt.
Restaurantens mad og særlige beliggenhed gør den til et populært valg til bryllupper, konfirmationer og andre fester. Hotel Julsø tilbyder forskellige pakkeløsninger, som for eksempel inkluderer sejlads eller sjove events i naturen.

Sejl til restauranten
Hjejle-bådene lægger til ved Hotel Julsø, og et besøg på restauranten kan derfor let kombineres med en sejltur på søerne. Restauranten samarbejder også med Solbåden i Ry, som man kan leje og derefter sejle til Hotel Julsø for at spise.

Her kan du læse mere om de mange muligheder for din næste mad- & naturoplevelse :
www.hotel-julso.dk

Se mere på vores hjemmeside: www.hotel-julso.dk