danbolig

Randersvej 11B
8680 Ry
Tlf: 46 98 07 90
ry@danbolig.dk

Hos danbolig Ry står vi fire energiske og erfarne medarbejdere parate til at hjælpe dig med dit boligsalg. Vores præsentable butik har en god og rummelig udstilling der på fornem vis kan præsenter også din bolig. Vi har godt fat i det lokale boligmarkedet, og har en stor – og voksende – markedsandel på grund af vores store kendskab til markedet og vores solide mæglerarbejde.

Vi lægger vægt på at være kompetente, realistiske og ærlige, når vi vurderer din bolig. Vi siger tingene, som de er. Bl.a. derfor får vi solgt de ejendomme, vi sætter til salg, og det med en kort liggetid.

Vores sælgere er blandt andet glade for, at vi følger processen helt til den sidste dag, hvor nøglerne bliver overdraget – vi er til stede og hjælper til med aflæsning, og hvad der ellers er brug for, og vi fortæller både købere og sælgere, hvad der kommer til at ske de følgende par måneder. Det giver en tryghed og et overblik, som er rart i den omstillingsproces, det er at købe og sælge bolig.

Vi holder til i de nyere lokaler – de flotteste og største i byen – med meget store udstillingsvinduer, beliggende lige over for det nye bytorv. Vi bor dør om dør med en af vores konkurrenter, fordi vi synes, at det er en fordel for kunderne at have hele boligmarkedet præsenteret samlet.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvordan danbolig kan sikre dig en sikker, en hurtig og en god bolig handel. Besøg den her: http://www.danbolig.dk/
Vi markedsfører vores boliger med store annoncer, og vi bruger altid professionelle fotografer, sådan at vores salgsmateriale, både på nettet og i aviserne, altid fremstår indbydende og professionelt.

Se mere på vores hjemmeside: www.danbolig.dk