Kandis

Kyhnsvej 1
8680 Ry
Tlf: 86 89 07 22
info@gaverogvin.dk

I hjertet af Ry ligger Kandis. Nogen kalder os en slikbutik, andre en specialbutik. Og så er der dem, der kalder os en livsstilsbutik. Kært barn har mange navne, som man siger. Vigtigst er, at du i Kandis finder (næsten) alt, hvad hjertet begærer. Vi forhandler en lang række danske brands som Summerbird, Bülow Lakrids og Meyers Specialiteter, ligesom vi har interiør og design fra blandt andre House Doctor og Normann Copenhagen på hylderne. Vi er en del af Vinoble-kæden, så i vores vinreol kan du helt sikkert finde lige præcis den vin, du bedst kan lide at drikke – eller give. Sagt med andre ord: hvad enten du er til håndlavet chokolade, gourmetlakrids, lokale såvel som internationale specialiteter, vine fra alle verdens kontinenter, moderne brugskunst eller en ordenlig pose bland-selv-slik til fredagshyggen, så finder du det hos os.

Bredden i vores sortiment gør, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den rette gave til enhver anledning – uanset om modtageren er forelsket i Italien, har en passion for boligindretning eller bare en sød tand. Vi laver også gavekurve i alle størrelser og prisklasser, men bestil gerne på forhånd – så undgår du at vente længe, når køen er lang.

Det er ikke tilfældigt, at i'et i vores logo er forklædt som en isvaffel. For den er en vigtig del af vores identitet, isen. I sommersæsonen - og den varer i Kandis helt fra april til oktober, omend vejrguderne ikke altid er enige - laver vi softice og gammeldags isvafler – både med klassisk flødeis og håndrørt italiensk is.

Du kan læse meget mere om både de forskellige brands, gavekurve og muligheder for firmagaver på vores hjemmeside: www.gaverogvin.dk