Del på Facebook

Spanske Dage


Spanske Dage


Download detaljeret programbeskrivelse her.

Download tilmelding til workshop m.m. inkl. priser her.

 

Vindere af Facebook-kampagnen:

Ry City ønsker den første vinder i Facebook-kampagnen et stort tillykke med El Bulli bogen.
Vinderen er: Stefan Knudsen

Ry City ønsker nu en ny vinder i Facebook-kampagnen et stort tillykke med gavekort til Ry Biograf og et BH-sæt fra Butik Eling.
Vinderen er: Maj-Britt Grønborg

Ry City ønsker stort tillykke med tre flasker rødvin fra Kandis.
Vinderen er: Jacob Ulrich

Ry City ønsker stort tillykke med et gavekort til Salon Solskin.
Vinderen er: Christa Meldal

Ry City ønsker stort tillykke med to gavekurv fra SuperBrugsen. Gavekurvene kan afhentes i SuperBrugsen på Parallelvej.
Vinderne er henholdsvis Lise Westzynthius og Jens Marcus Lauesen.

Rabatkuponer til Ry Citys butikker
På Ry Citys Facebook-profil kan du i hele næste uge, fra søndag 25.8. til og med lørdag 31.8., finde rabatkuponer. Print din rabatkupon og gå på opdagelse i Ry Citys butikker og gør gode køb.
Følgende butikker er med i ordningen: SuperBrugsen, Salon Solskin, M-Flowers, Taste, Matas, Profil Optik, Hotel Blicher, Kandis, Hos Mie, Betina Sko, Bøger & Papir, Flügger, Nitouche, Erantissen, Luna Sølv og Guld, Flora, Al Dente, Eling, Mosegalleriet, Nylund og fotograf Per Bille.

Udstilling med billeder fra Alhambra

Frem til og med fredag 30. august udstilles der fotos fra Alhambra. Titlen for udstillingen er "Alhambra - set i tidens lys" og de flotte billeder er taget af den spanske fotograf Cristina García Zarza.
På kontoret er der mulighed for at købe billetter til flamencokoncerten "Noche Flamenco" lørdag aften, tilmelde sig til workshops i henholdsvis kor og flamenco og i det hele taget høre nærmere om Spanske Dage i Ry og Granada Kulturrejser.
Kontoret har åbent hverdage kl. 12.00-17.00.

Udstillingen fra Alhambra er udlånt af Den Spanske Stats Turistbureau og har tidligere været vist på Kulturnatten i København.

Ry Biograf

Optakt til Spanske Dage i Ry Biograf med oplæg, et glas vin samt fire gode spanske film i løbet af august måned.
Læs mere her.

ProgramFredag den 30.8.Åbning af de spanske dage, hvor hele byen er præget af spansk stemning med mad, vin, fristende tilbud og overraskelser i løbet af aftenen.

Lørdag den 31.8.


Vi tilbyder to workshops, hvor der bliver lejlighed til selv at prøve kræfter med spansk kultur inden for flamencodans og korsang. Flamencodanser Kirstine Hastrup står sammen med korleder Line Brandt i spidsen for de to workshops.
Varm op til workshoppen ved at læse artiklen fra Politiken, hvori Kirstine er omtalt.
Om aftenen byder vi på en storslået flamencokoncert med tre spanske og én dansk kunstner. Her er en enestående mulighed for at opleve flamenco på højt niveau med:
Juan Aguirre er en af de nye store talenter i flamencoverdenen. Han startede sin karriere som danser i hjemlandet Chile, men har siden 2006 boet og virket i Sevilla. Her har han bl.a. medvirket i en opførelse af "Carmen", som siden turnerede i hele Spanien. Han har optrådt med sin dans i Europa, Latinamerika og gentagende gange i Rusland. Og nu kommer han til Ry!!
Jonathan Reyes er en ung og meget lovende sanger fra Sevilla. Han har optrådt på både de store scenere og de intime peñas. Han har turneret flittigt og optrådt sammen med nogle af Spaniens fornemste kunstnere. En sanger med sjæl!
Pedro Viscomi er en af Sevillas mest benyttede guitarister. Hans professionelle løbebane starter da han allerede som 14-årig kommer på Europaturné under ledelse af hans maestro, Augustín de la Fuente. Han har siden turneret i bl.a. Canada og Mexico, og optrådt et utal af steder i hjemlandet med mange forskellige sangere og dansere.
Jens Viggo Fjord guitarist, kapelmester mv. i flamencosammenhæng i en årrække. Har optrådt i Norden, Spanien og Brasilien i samarbejde med spanske og brasilianske musikere og dansere. Komponist, seks udgivne cd'er, nodebøger mv.

Søndag den 1.9.


Gudstjeneste i Ry Kirke med deltagelse af guitarist Jens Viggo Fjord samt flamencosanger. Den musikalske del af gudstjenesten kommer til at bestå i en vekselvirkning mellem danske salmer og spanske flamencosange.

Glæd jer til en weekend fyldt med spansk stemning!

Arrangementet er støttet af Kultursamvirket i Skanderborg.